Buiten je comfort-zone

 Buiten je comfort-zone

Voor mijn hobby vang ik regelmatig momenten, zij het met spiegelreflexcamera dan wel met mijn smartphone. Onlangs werd ik gevraagd om een beeldverslag te maken van een nieuwjaarsreceptie van een netwerkorganisatie waarbij ongeveer 80 ondernemers aanwezig zouden zijn.

Ik had nog nooit een foto-opdracht gedaan dus ik twijfelde en hield de boot een beetje af, stelde zelfs een andere fotograaf voor. Doordat deze niet in de gelegenheid was heb ik toegezegd en ben ik week later afgereisd naar de locatie.

Met de welbekende spanning in de buik, de spanning voor iets gaan doen wat je eigenlijk nog nooit gedaan hebt en wat je toch wel spannend vindt.
Daar ging ik, geheel buiten mijn comfort-zone…

Eerst een paar proef foto’s gemaakt, even kijken wat de beste (voor de situatie) instelling is…

Gewoon mijn dingetje gedaan en zoveel mogelijk interessante momenten proberen te gevangen. (Ik zie het zo; ik fotografeer niet, ik vang het moment) Een leerzame avond en het resultaat viel geheel niet tegen, altijd wel verbeterpunten… Twee dagen later de opbrengst naar de organisator van het event gemaild, deze belde erg enthousiast op dat hij de foto’s erg mooi vond en blij met mijn creatieve en soms afwijkende kijk op de situatie.

Je hebt kans dat ik vaker gecharterd ga worden…

Wie weet heeft Pro-Moois er straks officieel nog een nieuwe service bij ook… wie weet.

Voor het hele album: https://flic.kr/s/aHsksD8sUx