Over PMV


Over Pro-MooisPro-Moois Vormgeving

Voor krachtige, strakke, bedrijfs-, product-, sales- of acquisitiepresentaties, templates, een logo of een hele huisstijl, narrowcasting animaties of een flyer, folder of brochure…

Waarom ik doe wat ik doe?
Regelmatig zie ik heel mooie presentaties voorbij komen maar net zo vaak zie ik presentaties waarvan ik denk dat er een kans gemist is. Omdat ik het jammer vind, dat er niet meer aandacht aan de presentatie is besteedt. Ik hou er van om mooie grafische uitingen te maken waar de klanten dan weer erg blij van worden. Andere mensen (jij dus) helpen mooi en professioneel voor de dag te komen. Een daverende indruk maken.

 

Met meer dan 25 jaar ervaring (ja wel, ooit begonnen in het kleinbeeld dia- en overheadsheet-tijdperk) een sterke kracht voor uw PowerPoint / Keynote presentaties, het visitekaartje van een bedrijf. Eerder heb ik gewerkt aan projecten voor o.a.:
Alpha Security, Akzo-Nobel, BAM, BK ingenieurs, Danone-Nutricia, Diverse communicatie bureaus, DNB, Erasmus, FIOD, Gemeente Amsterdam, Haarlem Marketing, Havenbedrijf Amsterdam, ING, Koninklijke Marechaussee, Kruidvat, Lichtservice Nederland, Marktplaats, Nationale Politie en –Recherche, NewCare College, Nuon, Openbaar Ministerie, Plus Retail, Profile, Schiphol, Stichting SportKarate Nederland, Teva, Timing uitzendbureau, TryForce, UPC/Liberty Global, Van Doorne, Yanmar, etc. etc..
Eigenlijk is de lijst veel te lang om hier op te noemen; van MKB tot aan de overheid.

Binnenkort heeft u die belangrijke presentatie…
Je hebt helemaal geen tijd of zin om die PowerPoint / Keynote presentatie en/of template zelf te maken of zit met je handen in het haar omdat je niet weet waar je moet beginnen. Of de presentatie kan een nog professioneler look & feel gebruiken dan deze nu heeft. Je zoekt een professional die snel jouw presentatie professioneel maakt. Ik kan jou daarbij uit de brand helpen.
Gemotiveerd en geïnspireerd door muziek maak ik op een creatieve, flexibele manier die presentatie voor jou. Pakkende beelden, steekwoorden en een goed verhaal, wat jij dan weer boeiend vertelt (story telling); alles voor jouw daverende indruk. Omdat die daverende indruk weer goed is voor het financiële succes en de reputatie van jouw bedrijf.

Jij concentreert zich op het verhaal wat jij gaat vertellen, Pro-Moois bouwt daarmee jouw professionele presentatie, een indrukwekkend
visitekaartje van jouw bedrijf.
Zoals gezegd: Jij het praatje, ik het plaatje!

Je kunt bij mij terecht voor:
* Professionele (geanimeerde) bedrijfs- en productpresentaties in PowerPoint en/of Keynote
* Professionele PowerPoint templates / sjablonen
* Professionele Keynote templates / sjablonen
* Maar ook DTP-werkzaamheden in o.a. Indesign
* Ontwerp / vormgeving van; logo’s, visitekaartjes, flyers, posters, brochures, boekjes, banners, signing, etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
m: 06 2111 8649
e: info@promoois.nl

Fotocredits: Keesnan Dogger

Bedrijfs- en productpresentaties | Vormgeving | Mulimedia presentaties | PowerPoint | Keynote | InDesign | DTP-werk