Over PMV


Pro-Moois Vormgeving

Voor bedrijfspresentaties, productpresentaties, templates, een logo of een hele huisstijl, narrowcasting animaties of een flyer, folder of brochure…

Waarom ik doe wat ik doe?
Regelmatig zie ik heel mooie presentaties voorbij komen maar net zo vaak zie ik presentaties waarvan ik denk dat er een kans gemist is. Jammer vind ik het dan, dat er niet meer aandacht aan de presentatie is besteedt. Ik hou er van om mooie grafische uitingen te maken waar de klanten dan weer erg blij van worden. Andere mensen (u dus) helpen mooi en professioneel voor de dag te komen. Een daverende indruk maken.

Met meer dan 24 jaar ervaring een sterke kracht voor uw PowerPoint / Keynote presentaties, het visitekaartje van een bedrijf.
Eerder heb ik gewerkt aan projecten voor o.a. Akzo-Nobel, BAM, BK ingenieurs, Danone-Nutricia, Diverse communicatie bureaus, DNB, Erasmus, FIOD, Gemeente Amsterdam, Havenbedrijf Amsterdam, ING, Koninklijke Marechaussee, Kruidvat, Lichtservice Nederland, Marktplaats, Nationale Politie en –Recherche, Nuon, Openbaar Ministerie, Plus Retail, Schiphol, Teva, Timing uitzendbureau, UPC/Liberty Global, Van Doorne, Yanmar, etc. etc.. Eigenlijk is de lijst veel te lang om hier op te noemen; van MKB tot aan de overheid.

Binnenkort heeft u die belangrijke presentatie…
U heeft helemaal geen tijd of zin om die PowerPoint / Keynote presentatie en/of template zelf te maken of zit met uw handen in het haar omdat u niet weet waar u moet beginnen. Of uw presentatie kan een nog professioneler look & feel gebruiken dan deze nu heeft. U zoekt een professional die snel uw presentatie professioneel maakt. Ik kan u daarbij uit de brand helpen.
Gemotiveerd en geïnspireerd door muziek maak ik op een creatieve, flexibele manier die presentatie voor u. Pakkende beelden, steekwoorden en een goed verhaal, wat u dan weer boeiend vertelt (story telling); alles voor uw daverende indruk. En die daverende indruk is weer goed voor het financiële succes en de reputatie van uw bedrijf.

U concentreert zich op het verhaal wat u gaat vertellen, Pro-Moois bouwt daarmee uw professionele presentatie, een indrukwekkend
visitekaartje van uw bedrijf.
Zoals gezegd: u het praatje, wij het plaatje!

U kunt bij mij terecht voor:
* Professionele (geanimeerde) bedrijfs- en productpresentaties in PowerPoint en/of Keynote
* Professionele PowerPoint templates / sjablonen
* Professionele Keynote templates / sjablonen
* Narrowcasting animaties
* Maar ook DTP-werkzaamheden in o.a. Indesign
* Ontwerp / vormgeving van; logo’s, visitekaartjes, flyers, posters, brochures, banners, etc.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
m: 06 2111 8649
e: info@promoois.nl

 

Bedrijfs- en productpresentaties | Vormgeving | Mulimedia presentaties | PowerPoint | Keynote | InDesign | DTP-werk

Portretfoto credits: Martine Goulmy