Interactieve presentaties

Interactieve presentatiesInteractieve presentaties

Er is geregeld vraag naar interactieve presentaties. Het voordeel van interactieve presentaties is dat u (de gebruiker) de regie volledig zelf in de hand heeft.

Als u merkt dat uw publiek/prospect/klant weinig interesse heeft in dat onderdeel uit uw presentatie, kunt u dat gewoon overslaan. Of wil de kijker nog even terug naar dat ene onderwerp? No problem! Doormiddel van clickable iconen en tabs kunt u van hort naar her vliegen binnen uw presentatie en houdt u de kijkers aandacht waar u dat wilt.

Alleen een of twee hoofdstukken bespreken? Klik op het icoon van het betreffende hoofdstuk en u slaat de rest gewoon over. In het hoofdstuk bepaalde tabbladen met content waardoor u ook weer kunt bladeren. U zou zelfs kunnen kiezen om een “terug – home – volgende” navigatie knopjes aan te brengen om nog verder te kunnen bladeren, en home natuurlijk terug naar het hoofdmenu met de hoofdstukken.

Op deze manier kan uw bedrijfspresentatie door verschillende buitendienst medewerkers gebruikt worden en toch iedere keer een custom-made presentatie toegespitst op de ontvanger.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijfspresentatie(s)?
Neem dan gerust contact op met Pro-Moois.

Volg Pro-Moois op social media en blijf up-to-date.